Servicemonteur brandbeveiligingssystemen

Sector: Ambacht
Niveau:
Plaats: Dordrecht
Solliciteer

Beschrijving

Hi-Safe Systems wil, met oog op de toekomst, het serviceteam versterken en is daarom op zoek naar een ervaren servicemonteur

Hi-Safe Systems is een bedrijf met een lange historie waarin veel kennis, kunde en ervaring is opgebouwd van beveiliging tegen brand. Actief op drie hoofdgebieden zoals brandmeldinstallaties, brandblusinstallaties en explosie-onderdrukking bekleedt Hi-Safe Systems een vooraanstaande rol binnen Nederland op zijn gebied.

Met 40 werknemers worden de installaties gebouwd bij klanten in de utiliteit, industrie, (petro-)chemie, offshore, overheid, energiesector en aan boord van schepen. Hierbij wordt gestreefd naar hoge kwaliteit en volledige tevredenheid van de klant c.q. eindgebruiker.

Servicemonteur brandbeveiligingssystemen

Omschrijving van de functie
Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsinspecties, het in bedrijf stellen van nieuwe installaties en het verhelpen van storingen aan zowel brandmeld- als blusgassystemen.

Plaats in de organisatie

Je maakt deel uit van ons enthousiaste en professionele serviceteam, bestaande uit 14 ervaren servicemonteurs c.q. inbedrijfstellers.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren