Medewerker Project Support

Sector: Facilitaire dienstverlening
Niveau:
Plaats: Dordrecht
Solliciteer

BeschrijvingJouw baan

Voor onze opdrachtgever KROHNE Altometer Dordrecht zoekt Manpower naar een Medewerker Project Support voor 40 uur per week.

Als Medewerker Project Support ga je aan de slag bij een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van meetinstrumenten voor Flow en Niveau.

Als medewerker project support ben je de spin in het web voor de afdeling Research & Ontwikkeling van KROHNE New Technologies in Dordrecht. KROHNE New Technologies ontwikkeld een flowmeter gebaseerd op het Magnetische Resonantie Principe. Dit principe is nieuw en vereist een hoogstaande ontwikkeling van software, mechanica en hardware. Doordat dit nieuwe product afwijkt van de reguliere producten bij KROHNE en ook op een tijdelijke locatie gevestigd is, wordt er veel creativiteit gevraagd op het gebied van ontwikkeling, maar ook huisvesting.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Medewerker Project Support zullen o.a. het volgende zijn:
- Bestellen van diverse producten (o.a. via centrale inkoop);
- Het opvolgen van bestellingen, inclusief contact met leveranciers;
- Organisatie rondom de administratie van patenten bij ministerie van justitie, buitenlandse zaken en/of ambassades;
- Organiseren en oplossen van knelpunten rondom facilitaire zaken (veiligheid, technische zaken, werkplekken enz.);
- Organiseren van dagelijkse "stand-up" bijeenkomsten volgens de Agile-methode.

Jouw werkplek

Het bedrijf Krohne is een internationaal erkende speler met ondernemingen en vertegenwoordigingen in 59 landen in de wereld, waarvan Krohne Altometer Dordrecht s? Werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve flowmeters. Gedreven door innovatie ?achieve more? is zij een van de voornaamste producenten in deze industrie.

De meeste medewerkers werken al jaren met veel plezier voor dit bedrijf; je gaat werken in een hecht team. Het is een informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijk en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een persoon met een technische achtergrond en enige relevante werkervaring is een pre, dit omdat je direct zelfstandig aan de slag moet kunnen.

Verder voldoe je aan alle onderstaande voorwaarden:
- Je hebt bij voorkeur een mbo+/hbo diploma; richting Techniek;
- Sterke communicatieve vaardigheden;
- Flexibele en creatieve houding;
- Oplossingsgericht, proactief en goede organisatorische eigenschappen bezitten;
- In bezit van eigen vervoer.

Contact
Heb je interesse in de vacature van Medewerker Project Support? Reageer direct, door op de vacature te solliciteren. Wil je meer informatie en/of heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze consultant Cindy van der Pol via het telefoonnummer 06- 13325135.

Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren