Web Portal Engineer / Werk vanuit huis! / EUR2500-EUR4500 P.M.

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Dordrecht
Solliciteer

Beschrijving

Web Portal Engineer/ Werk vanuit huis! / 2500-4500 P.M.

Voor een enorm snel groeiende Microsoft Partner in Zuid Holland ben ik op zoek naar een enthousiaste ASP.NET Web Portal Engineer. Je kunt voor deze functie vrijwel volledig vanuit huis werken!

Deze nog jonge implementatie partner bevind zich in de maatschappelijke sfeer en heeft een non-profit idealogie. Met een groot aantal zeer interessante en uitdagende projecten lopende en in het vooruitzicht groeit het bedrijf enorm snel. Dit is dus een uitgesproken mogelijkheid om mee te groeien in deze dynamische en enthousiaste organisatie.

Als ASP.NET Web Portal Engineer zul je veelal samen komen te werken met de Microsoft Dynamics CRM engineer en met de consultants die implementaties verzorgen bij de klanten van deze Microsoft Partner.

Je hebt ervaring met Object Oriented programming technieken, bent een kei in het bouwen van portals en hebt uitstekende kennis van webservices.


Wat wordt er van de ASP.NET Web Portal Engineer verwacht:

- Ervaring met Web Development
- Kennis van ASP.NET, MVC en JavaScript
- Ervaring met HTML en CSS
- Zelfstandig en stress-bestendig

Wat wordt de ASP.NET Web Portal Engineer geboden:

- Uitstekend salaris; 2500 - 4500 Euro afhankelijk van ervaring
- Werk vanuit huis!
- Lease-regeling of reiskostenvergoeding
- Laptop, mobiele telefoon, onkostenvergoeding
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden
- Flexibele werktijden
- Interessante projecten op het snijvlak van goede doelen


Dit is een uitstekende kans om voor een succesvolle en zeer snel groeiende organisatie te werken. Bovendien wordt er een stimulerende, informele werkomgeving geboden in een setting waar er wordt gewerkt voor goede doelen met een non-profit idealogie. Deze functie biedt een fantastisch salaris!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar [Click Here to Email Your Resum?]


Microsoft / Dynamics / Certified Partner / Engineer / Ontwikkelaar / Programmeur / Developer / .NET / C# / MVC / JQuery / TFS / ASP.NET MVC / HTML / CSS / XML / Silverlight / Visual Studio / Portals / Web Services / Sharepoint / Nederland / Microsoft Dynamics CRM / CRM / MS CRM / Dynamics / CRM 4.0 / CRM 2011 / Non-profit / Functioneel / Goede Doelen / Technisch / Noord Brabant / Utrecht / Zuid Holland / Noord Holland / Den Bosch / Dordrecht / Breda / Rotterdam / Gorinchem / Nieuwegein / Oosterhout / Gouda / Tilburg / LeidenTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren